HTML

Legyen Ön Is Medve!

2014.03.19. 18:29 medveklub

Még a legmegszállottabb macivadászok, chaserek fejében is megfordul olykor (ha nem többször), hogy milyen jó is volna szerepet cserélni és igazi mackónak lenni!
Ezen mostantól könnyedén lehet segíteni, hiszen készülőfélben van egy igazi maciszimulátor játék, amely ebben a videóban mutatkozik be először! Mászkálhatsz, ehetsz, ihatsz, vadulhatsz, bemehetsz a málnásba, majd utána durmolhatsz egy nagyot! Vagyis mindent, amit egy tisztességes maci csinálni szokott! :)

A játék közösségi pénzből készül, ennek megfelelően a kickstarter.com-on folyik érte az adománygyűjtés. Ha titeket is érdekel a mackólét, ezen a linken tudtok adakozni: https://www.kickstarter.com/projects/1330754003/bear-simulator

Aztán a fejlesztőnek lehet levelet küldeni, hogy ezt férfi változatban is jó lenne elkészíteni, akár 18+-os verzióban is! ;)

http://medveklub.com/item/read/2482

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medveklub.blog.hu/api/trackback/id/tr875870031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása